Tarjoamme kestäviä ratkaisuja yrityksesi henkilöstötarpeisiin

Visio Henkilöstöratkaisut – rakkaudesta työntekoon

Olemme uuden ajan kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys ja teemme asiat kovemmin, sitoutuneemmin ja paremmin kuin muut.

Vaikka VISIO on yrityksenä nuori, sen perustajilla on pitkä kokemus henkilöstöpalvelualalta, pöydän molemmilta puolilta – osaamme ajatella asioita asiakkaidemme näkökulmasta. Niin yritysten kuin työntekijöidenkin. Tunnemme alan parhaat puolet, mutta myös sen haasteet.

Ja se on syy, miksi VISIO vuonna 2020 perustettiin: jos haluat muuttaa maailmaa, se on tehtävä itse.

Jo nyt tiedämme, että ratkaisumme perustaa uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys oli onnistunut: rekrytointi kerrallaan olemme erottuneet kilpailijoistamme. Samalla olemme kehittäneet toimintaamme entistä parempaan suuntaan.

Henkilöstöpalveluala on meille kutsumus.

Hyvin visioitu on puoliksi tehty

VISIOlla keskitymme oleelliseen!

VISIOlla keskitymme oikeisiin asioihin, eli löytämään asiakasyrityksillemme tyytyväisiä, motivoituneita työntekijöitä.

Säähän emme voi Visiolla vaikuttaa, mutta siihen voimme, että pääset kokemaan myös ne varhaiset aamut, jolloin taivaalta sataa kuravelliä, palkkaa vastaan, töissä.

Uskomme, että jokainen haluaa tehdä päivästään mielekkään. Jos et ole enää päiväkoti-ikäinen ja et tykkää maata sohvalla piirrettyjä katsomassa, tiedät, että täysipainoiseen elämään kuuluu mielekäs työ.

Jokainen tarvitsee mahdollisuuden pitää huolta itsestään ja läheisistään. Me autamme siinä, että jokaisella olisi se mahdollisuus. Ja kun me onnistumme, pystymme tarjoamaan asiakasyrityksillemme motivoituneita työntekijöitä, jotka eivät vähästä itke.

Me teemme Visiolla töitä rakkaudesta työntekemiseen, myös niinä kuraisina aamuina.

Yksilölliset palvelut asiakasyrityksen ongelmanratkaisuun

Hyvään asiakaspalveluun kuuluu asiakkaan tarpeisiin keskittyminen. Jokainen asiakas on meillä erilainen, joustavat sekä yksilölliset palvelumme ovat helposti muokattavissa asiakkaamme näköiseksi. Palvelumme ovat rekrytointiprosessin järjestäminen asiakkaalle, henkilöstövuokraus sekä muut asiakkaan haluamat ratkaisut henkilökuntaan liittyen.

Rekrytointiprosessin järjestäminen

Voimme hoitaa rekrytoinnin kokonaan asiakasyrityksen puolesta. Käymme asiakkaan kanssa yhdessä läpi mitä tarvitaan, mihin tarvitaan, minkälainen henkilö halutaan töihin ja millä aikavälillä rekrytointiprosessi pitää suorittaa.

 

Taustaselvityksen jälkeen aloitamme rekrytointiprosessimme, johon sisältyy muun muassa yksilölliset työpaikkailmoitukset asiakkaan haluamalla tavalla, omien verkostojemme hyödyntäminen sekä työhaastatteluiden järjestäminen. Räätälöimme jokaisen prosessin erikseen sen mukaan mikä kulloinkin on paras tapa – emme käytä yhtä jokaiseen tapaukseen huonosti sopivaa mallia.

 

Asiakkaan tehtäväksi palveluitamme käytettäessä jää ainoastaan lopullisen palkattavan henkilön valinta. Koko rekrytointiprosessin aikana asiakas on täysin tietoinen siitä, mitä me teemme ja millaisia keinoja käytämme oikean henkilön löytämiseksi. Rekrytointiprosessimme on 100 % läpinäkyvä asiakkaallemme, joten meillä asiakkaamme eivät maksa turhasta. Rekrytointiprosessiamme käyttäessä asiakas maksaa erikseen hinnoitellun korvauksen vain ja ainoastaan onnistuneen rekrytoinnin jälkeen. Asiakas voi myös valita, haluaako hän maksaa yhdellä kertaa vai kuukausittain, erikseen sovitun aikataulun mukaisesti.

Henkilöstövuokraus

Mikäli asiakas ei halua palkata työntekijöitä itse, me tarjoamme parhaat mahdolliset työntekijät. Siinä missä osalla kilpailijoistamme tämä jää vain sanahelinäksi, me olemme tosissamme. Emme halua täyttää asiakasyrityksemme työtehtävää vain nopean kaupan toivossa, vaan haluamme onnistua kerralla ja tarjota asiakkaallemme onnistuneen asiakaspalvelukokonaisuuden. Kun emme myy väkisin sellaista mitä asiakkaamme ei tarvitse, uskomme että se takaa pitkän asiakassuhteen.

 

Henkilöstövuokrauspalvelumme alkaa kuten rekrytointiprosessi: keskitymme kuuntelemaan, mitä haluat. Kuuntelemalla ja ymmärtämällä pystymme reagoimaan nopeammin sekä tehokkaammin, ja juuri asiakkaan haluamalla tavalla. Välillä me emme pysty tarjoamaan oikeaa tekijää asiakkaan tarvitsemaan tehtävään, mutta me tiedostamme tämän. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että kauttamme ei työllisty työtehtävään soveltumaton työntekijä.

 

Me uskallamme nostaa käden pystyyn, kun oikeaa työntekijää ei löydy. Se ei tarkoita luovuttamista. Se on rehellisyyttä. Me emme lupaa mahdottomia, eikä asiakkaidemme käytössä ole äppiä tai muita vippaskonsteja: ainoa mitä voimme tarjota on arvojemme mukaista aitoa asiakaspalvelua.

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja pitkälle mietitty. Ennen kuin ryhdymme hommiin, perehdymme huolellisesti toimeksiantoon. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!